vorini-gr: O Γιώργος πούλησε την ιστορία του Ακη στο Χόλυγουντ!

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

O Γιώργος πούλησε την ιστορία του Ακη στο Χόλυγουντ!

Μετά τις διαλέξεις στα αμερικάνικα πανεπιστήμια, ο Γιώργος Παπανδρέου, έκρινε ότι μπορεί να προχωρήσει την «αφήγηση» της Ελληνικής Κρίσης, ένα βήμα πιό πέρα: Να την κάνει σενάριο με κεντρικό ήρωα τον Άκη Τσοχατζόπουλο!...

Το σχέδιο της ταινίας με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Akis»,  ανακοινώθηκε σε κοινή συνέντευξη τύπου, που έδωσαν ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Στήβεν Σπήλμπεργκ, ο οποίος θα αναλάβει και τη σκηνοθεσία.

Σύμφωνα με τον Σπίλμπεργκ, η ιστορία του «Akis», έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να γίνει μεγάλη επιτυχία: «Διαθέτει υποβρύχια, Ζεϊμπέκικα, εξουσία, όμορφα σπίτια, γυναίκες και δικαστήριο» είπε χαρακτηριστικά, ο αδιαφιλονίκητος μάγος των κινηματογραφικών επιτυχιών. Και κατέληξε: «Είναι κάτι σαν ο Indiana Jones του Σοσιαλισμού»
 
Ταυτόχρονα, οι δύο συνεργάτες παρουσίασαν και την αφίσα της ταινίας«Akis»  όπου εμφανίζεται η σκιά ενός άντρα να χορεύει με φόντο το φεγγάρι, ενώ πατάει πάνω σε ένα υπβρύχιο.
***Στην εικόνα (άνω) ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Στήβεν Σπήλμπεργκ, κατά τη διάρκεια της κοινής τους συνέντευξης τύπου, ενώ παρουσιάζουν την αφίσα της ταινίας «Akis».
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)




  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :