Τρίτη, 23 Απριλίου 2013

O Γιώργος πούλησε την ιστορία του Ακη στο Χόλυγουντ!

Μετά τις διαλέξεις στα αμερικάνικα πανεπιστήμια, ο Γιώργος Παπανδρέου, έκρινε ότι μπορεί να προχωρήσει την «αφήγηση» της Ελληνικής Κρίσης, ένα βήμα πιό πέρα: Να την κάνει σενάριο με κεντρικό ήρωα τον Άκη Τσοχατζόπουλο!...

Το σχέδιο της ταινίας με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Akis»,  ανακοινώθηκε σε κοινή συνέντευξη τύπου, που έδωσαν ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Στήβεν Σπήλμπεργκ, ο οποίος θα αναλάβει και τη σκηνοθεσία.

Σύμφωνα με τον Σπίλμπεργκ, η ιστορία του «Akis», έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να γίνει μεγάλη επιτυχία: «Διαθέτει υποβρύχια, Ζεϊμπέκικα, εξουσία, όμορφα σπίτια, γυναίκες και δικαστήριο» είπε χαρακτηριστικά, ο αδιαφιλονίκητος μάγος των κινηματογραφικών επιτυχιών. Και κατέληξε: «Είναι κάτι σαν ο Indiana Jones του Σοσιαλισμού»
 
Ταυτόχρονα, οι δύο συνεργάτες παρουσίασαν και την αφίσα της ταινίας«Akis»  όπου εμφανίζεται η σκιά ενός άντρα να χορεύει με φόντο το φεγγάρι, ενώ πατάει πάνω σε ένα υπβρύχιο.
***Στην εικόνα (άνω) ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Στήβεν Σπήλμπεργκ, κατά τη διάρκεια της κοινής τους συνέντευξης τύπου, ενώ παρουσιάζουν την αφίσα της ταινίας «Akis».
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 
Δημοσίευση σχολίου