vorini-gr: Ο Μιχαλολιάκος πετάει πάλι τις «καρύδες» του

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Ο Μιχαλολιάκος πετάει πάλι τις «καρύδες» του


Τις πέταξε πάλι τις ρατσιστικές του «καρύδες ο Μιχαλολιάκος με ένα άκρως προσβλητικό σχόλιο  για τον μπασκετμπολίστα Γιάννη Αντετοκούμπο.....

Απαντώντας σε ερώτηση για την κίνηση του Γιάννη Αντετοκούμπο και του αδερφού του Θανάση να πανηγυρίσουν την επιλογή του πρώτου στο «draft» του ΝΒΑ με την ελληνική σημαία, σημείωσε: «και στο ζωολογικό κήπο αν δώσετε σε έναν χιμπατζή μια μπανάνα ή μια σημαία θα την σηκώσει».

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή το βράδυ της Τρίτης, ο Ν.Μιχαλολιάκος σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Αν μάθετε το όνομα του πες τον και Έλληνα. Ούτε εγώ το θυμάμαι, Αντεντοντούμπο κάπως έτσι. Ξέρετε εσείς κανέναν Αντεντοντούμπο να πολέμησε το '40».


«Ξέρετε σαν αυτόν πόσοι από τη Νιγηρία και το Κονγκό βρίσκονται στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή; Αλλά δεν παίζουν μπάσκετ. Αν έρθουν όλοι οι Ορθόδοξοι από την Αφρική τι θα κάνουμε. Δεν χωρίζω τον κόσμο, ο Θεός τον έχει χωρίσει. Δεν έχετε διαβάσει την Παλαια Διαθήκη;», συνέχισε για να καταλήξει: 

«Ο Θεούλης ο καλός τον έχει χωρίσει τον κόσμο. Δεν με συγκινεί αν σηκώνει τη σημαία. Είμαι άσπλαχνος». Σημειώνεται πως πριν από περίπου ένα χρόνο είχε μπει στο στόχαστρο της Χρυσής Αυγής και ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης. «Δεν θεωρούμε ότι ο Σχορτσιανίτης, σύμφωνα με τα πρότυπα της ελληνικής φυλής, είναι Έλληνας. Δεν είναι Έλληνας. 

Πρέπει να είναι και οι δύο γονείς του Έλληνες και να ανήκουν στην ευρωπαϊκή φυλή. Αυτό θεωρούμε εμείς. Αν θεωρείτε εσείς τον Σχορτσιανίτη Έλληνα, πάρτε τον στο δικό σας κόμμα», είχε δηλώσει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, συμπληρώνοντας πως δεν υπάρχουν νόμιμοι μετανάστες στη χώρα.



 Digital_image_processing_by takis_Vorini_July_2013

Article:tvxs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :