vorini-gr: Σύγκορμη η Παναγία εμφανίστηκε σήμερα στον Α.Σαμαρά

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Σύγκορμη η Παναγία εμφανίστηκε σήμερα στον Α.Σαμαρά

Το περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες όταν ο πρωθυπουργός εξέφρασε την επιθυμία να κάνει έναν χαλαρωτικό σαββατιάτικο περίπατο μόνος στον εθνικό κήπο...

Μετά το χθεσινό κουραστικό επικοινωνιακό του πρόγραμμα «Αντώνης..ο καλός άνθρωπος», όπου είχε μια «αναπάντεχη» συνάντηση με μια τουρίστρια , βοήθησε δύο ορφανά χελιδόνια να χτίσουν τη φωλιά τους, «φλέρταρε» με τη νεαρή μελαχρινή αστυνομικό Νικολέτα και άλλα πολλά, σήμερα συνάντησε τη μητέρα του θεού!!

Ναι όπως ακούσατε!

Όταν ο Αντώνης θέλησε να εισπνεύσει τον καθαρό αέρα του εθνικού κήπου που σε γαληνεύει με το τιτίβισμα των στρουθίων και άλλων ωδικών πτηνών.. αίφνης μέσα από τις φυλλωσιές ακούσθηκε ένα θρόισμα που συνεχώς μεγάλωνε συνοδευόμενο από κουρνιαχτό, που γινόταν ολοένα φωτεινότερος από τις πρώτες αχτίδες του πρωινού ήλιου σχηματίζοντας μια γυναικεία φιγούρα. 

Η μορφή της Θεομήτορος κρατώντας στην αγκαλιά της το ανήλικο θείο τέκνο έκανε την εμφάνισή της μέσα από τις φτέρες και τις φοινικιές...και ο Αντώνης κοντοστάθηκε στο κάλεσμα της φωνής της.

«Αντώνη με περιφρονείς εδώ και χρόνια και μιλάς μόνο με τον γιο μου και τη Γερμανίδα καγκελάριο», είπε.

«Και μη μου πεις πως και για αυτό φταίει ο Τσίπρας», συνέχισε.

Τα λόγια της κτύπησαν σαν βροντερές καμπάνες στα αυτιά του Α.Σαμαρά που αισθάνθηκε «χαμένος» από αυτή την απροσδόκητη συνάντηση.

Άρχισε να ψελλίζει το «πάτερ ημών» αλλά  ξέχασε τα λόγια και προτίμησε να χαθεί τρέχοντας μέσα από τις φυλλωσιές προς του Μαξίμου.

Αυτόπτες μάρτυρες από το προσωπικό ασφαλείας δήλωσαν πως πρέπει να έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ των 100μ. που μέχρι σήμερα κρατούσε ο Γιουσεΐν Μπολτ.

**Στην εικόνα που τραβήχτηκε όλως τυχαία από κάμερα ασφαλείας υψηλής ευκρίνειας ο πρωθυπουργός με ύφος που θυμίζει «μαλωμένο μαστορόπουλο» αφουγκράζεται αμήχανα τα λόγια της θεομήτορος έτοιμος για ελιγμό τύπου  «στρίβειν δια του αρραβώνος».


  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :