vorini-gr: Βοήθησε δύο ορφανά χελιδόνια να χτίσουν τη φωλιά τους ο Σαμαράς!

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Βοήθησε δύο ορφανά χελιδόνια να χτίσουν τη φωλιά τους ο Σαμαράς!

Αναπάντεχες συναντήσεις είχε για άλλη μια φορά ο Πρωθυπουργός, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης του «χαλαρής-βόλτας-με-τους-κολαούζους-σαν-απλός-πολίτης-στη-Βασιλίσης-Σοφίας», ο Πρωθυπουργός, εκπλήσσοντας για άλλη μια φορά τους περαστικούς..

Ευδιάθετος, καλόβολος και ανθρώπινος, ήταν για άλλη μια φορά στον περίπατό του δίπλα στους απλούς πολίτες ο Αντώνης Σαμαράς. Μάλιστα κάποια στιγμή, ξεχειλίζοντας από θετική ενέργεια, σκαρφάλωσε σε μπαλκόνι κοντινής πολυκατοικίας για να βοηθήσει δύο χελιδόνια που μόλις είχαν εγκατασταθεί, να χτίσουν τη φωλιά τους. (Το γεγονός κατέγραψε και ο φακός γνωστού ειδησεογραφικού site που έτυχε να βρεθεί εκεί).

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Σαμαράς, είχε σταματήσει στη Βασιλίσσης Σοφίας και αφού είχε σύντομη συζήτηση με πλανώδιο μουσικό, άρχισε να του κάνει μασάζ και να του ανοίγει τα τσάκρα, ενώ όσοι περνούσαν εκείνη της στιγμή από ‘κει, δεν πίστευαν στα μάτια τους! Φυσικά τη σκηνή κατέγραψε ο φακός γνωστού ειδησεογραφικού site – διαφορετικού από το προγηούμενο.

Την ώρα που ο μουσικός του χάριζε την κιθάρα του για να τον ευχαριστήσει, την προσοχή του πρωθυπουργού, τράβηξε μια μισογκρεμισμένη φωλιά σε ένα μπαλκόνι τρία τετράγωνα μακριά!

Χωρίς να διστάσει, ο Πρωθυπουργός, ζήτησε από τον Θανάση Μπούρα και τον διευθυντή του γραφείου της Ν.Δ. στη Βουλή, κ. Τούτσια να κάνουν σκαμνάκι, ώστε να πατήσει επάνω σαν «σκαμνάκι» και ανέβηκε χαλαρός και ευδιάθετος, με ένα δυναμικό σάλτο, μπροστά (πάντα) στα έκπληκτα μάτια των περαστικών, στο επίμαχο μπαλκόνι. (Τη σκηνή κατέγραψε ο φακός γνωστού ειδησεογραφικού site – διαφορετικού από τα δύο προγηούμενα)

Όσο ο Αντώνης Σαμαράς κολλούσε χαλαρά και ευδιάθετα, κλαδάκια με λάσπη έχοντας τα δύο χελιδόνια στις τσέπες του σακακιού του για να είναι ζεστά, βγήκε στο μπαλκόνι η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος και αφού του φίλησε τα χέρια του παραπονέθηκε γιατί είχε τελειώσει η τροφή της γάτας της. (Τη σκηνή – εννοείται - κατέγραψε ο φακός ειδησεογραφικού site).

Τότε ο πρωθυπουργός, πάντα χαλαρός και ευδιάθετος ξεκίνησε να πάει μέχρι το κοντινότερο pet shop, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών, οι οποίοι τον χτυπούσαν φιλικά στην πλάτη και του έπιαναν συζήτηση.

Όταν ο πρωθυπουργός βρέθηκε στο Pet Shop, όλοι γύρισαν αιφνιδιασμένοι (έκπληκτα μάτια κτλ...) και έσπευσαν να του κάνουν χώρο να περάσει πρώτος στην ουρά! Τότε ο πρωθυπουργός τους μάλωσε (πάντα χαλαρά κι ευδιάθετα...), λέγοντας ότι δεν διανοείται να πάρει τη σειρά από πολίτες γιατί έχουν πάντα προτεραιότητα. Αμέσως άρχισαν να τον χειροκροτούν, ενώ κάποιοι γονάτισαν κιόλας. (Τη σκηνή κατέγραψε ο φακός ενός ακόμα ειδησεογραφικού site)

Εκείνη τη στιγμή τα δύο χελιδόνια, βγήκαν από τις τσέπες του Αντώνη Σαμαρά και μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών, πέταξαν μέχρι το μπαλκόνι και του έφεραν ολόκληρη τη φωλιά τους για να τον ευχαριστήσουν, ενώ τη σκηνή κατέγραφε ο φακός γνωστού ειδησεογραφικού site.

**Στην φωτογραφία ο πρωθυπουργός, χαλαρός και ευδιάθετος, βοηθάει μπροστά στο φακό ειδησεογραφικού site, αντιμετωπίζει το έκπληκτο βλέμμα στου χελιδονιού - που θεωρητικά είναι κι αυτό, τουρίστας - άρα έσοδα, άρα Ανάπτυξη!

Συνεχίζεται...

Article: Νίκος Ζαχαριάδης /MoufaNet/protagon

  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :