Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015

Ρομποτικούς ψηφοφόρους κατασκεύαζε σε μυστικό εργαστήριο ο Θάνος Τζήμερος

Χιλιάδες ρομποτικούς ψηφοφόρους τους οποίους θα εξαπέλυε την ημέρα των εκλογών φέρεται να κατασκεύαζε ο αρχηγός του «Δημιουργία, Ξανά», Θάνος Τζήμερος, όπως αποκαλύφθηκε χθες μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας...

Βασισμένοι σε ασφαλείς πληροφορίες, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Κυβερνοεγκλημάτων εντόπισαν χθες το κρησφύγετο του Έλληνα πολιτικού σε σπηλιά της Πάρνηθας, η οποία τους οδήγησε σε ένα αχανές υπόγειο εργαστήριο όπου, έκπληκτοι, ήρθαν αντιμέτωποι με χιλιάδες παραταγμένα ρομπότ αλλά και τον ίδιο τον κ. Τζήμερο.

Όπως αναφέρουν πηγές της Αστυνομίας, ο Έλληνας πολιτικός φέρεται να είχε κατασκευάσει χιλιάδες μηχανικούς ψηφοφόρους τους οποίους, όπως εικάζεται, είχε σκοπό να εξαπολύσει την ημέρα των εκλογών προκειμένου να αυξήσει τα εκλογικά ποσοστά του κόμματος του και να κατακτήσει την πολυπόθητη είσοδο του στη Βουλή.

Σε χειρόγραφες σημειώσεις, μάλιστα, που εντοπίστηκαν στο εργαστήριο, ξεδιπλώνεται όλο το σατανικό σχέδιο του Έλληνα πολιτικού, αφού περιλαμβάνονται λεπτομερή μηχανικά σχέδια, σχόλια όπως «θα τους δείξω εγώ» καθώς και καρδούλες τις οποίες ο κ.  Τζήμερος είχε ζωγραφίσει δίπλα σε φωτογραφίες της Μάργκαρετ Θάτσερ.

Ωστόσο, μεγαλύτερη ανησυχία προκαλούν ορισμένα τεράστια ρομπότ, ύψους περίπου 4 μέτρων, τα οποία βρέθηκαν στο εργαστήριο και μάλιστα φέρουν μεταλλικό ρόπαλο στην άκρη του βραχίονα.

Η ανακάλυψη τους, σε συνδυασμό με την ιδιόρρυθμη προσωπικότητα του Έλληνα πολιτικού, ενισχύει τις υποψίες των αρχών ότι, στην περίπτωση που το εκλογικό αποτέλεσμα δεν ήταν ευνοϊκό για τον ίδιο, θα χρησιμοποιούσε τα γιγάντια αυτά ανδροειδή προκειμένου να καταλάβει την εξουσία και να επιβάλλει στους Έλληνες τις φιλελεύθερες ορέξεις του, παρά το γεγονός ότι αυτό είναι αντίθετο στις τρεις αρχές τις ρομποτικής αλλά και το άρθρο 134 του Συντάγματος.

Ο κ.  Τζήμερος μεταφέρθηκε ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για το σχέδιο του αλλά και να εξηγήσει γιατί είναι πάντα τόσο θυμωμένος.

processed images: takis vorini
Κείμενο-παραπληροφόρηση: Το βατράχι
Δεν υπάρχουν σχόλια :