vorini-gr: Αντικαταθλιπτικά χάπια και χαρτομάντηλα θα πωλούνται στα κυλικεία του ΟΑΚΑ την ημέρα της συναυλίας των Πυξ Λαξ

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Αντικαταθλιπτικά χάπια και χαρτομάντηλα θα πωλούνται στα κυλικεία του ΟΑΚΑ την ημέρα της συναυλίας των Πυξ Λαξ

Μία νέα προσθήκη θα περιλαμβάνει κατ' εξαίρεση ο τιμοκατάλογος των κυλικείων του ΟΑΚΑ στις 12 Ιουλίου, ημέρα κατά την οποία θα πραγματοποιήσουν την πολυαναμενόμενη συναυλία τους οι Πυξ Λαξ...

Συγκεκριμένα, θα διατίθεται ποικιλία αντικαταθλιπτικών χαπιών, μαζί με τα χαρτομάντηλα και τις κάρτες με αισιόδοξα μηνύματα που προσφέρονται έτσι κι αλλιώς δωρεάν σε όλα τα σόου του ιστορικού συγκροτήματος. Ταυτόχρονα, στα πάνω διαζώματα του σταδίου, αναμένεται να τοποθετηθούν ψηλά κάγκελα ώστε να αποτρέψουν τις βουτιές στο κενό, ενώ αρκετές θέσεις θα παραμείνουν κενές για να καθίσουν σε αυτές ειδικά εκπαιδευμένοι ψυχολόγοι.

Σύμφωνα με καλά επιβεβαιωμένες πηγές, εκείνη την ημέρα αναμένεται να βρέξει στην Αττική, φαινόμενο το οποίο επαναλαμβάνεται σε κάθε συναυλία των Πυξ Λαξ, όπως ακριβώς συμβαίνει και την Μεγάλη Παρασκευή. Το site «Κουλούρι» φυσικά θα παρακολουθήσει τη συναυλία μιας και τον τελευταίο καιρό οι ρεπόρτερ του παραείναι χαρούμενοι.

Σχετικό θέμα:

☑ Με συμπτώματα βαριάς μελαγχολίας αποχώρησαν Έλληνες και ξένοι τουρίστες από τη τελετή έναρξης του νέου χρόνου. Αιτία.... τα τραγούδια του Φ.Πλιάτσικα! (εδώ)


Δεν υπάρχουν σχόλια :