vorini-gr: Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Χάνιμπαλ Λέκτερ αποφυλακίστηκε με το νόμο Παρασκευόπουλου

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Χάνιμπαλ Λέκτερ αποφυλακίστηκε με το νόμο Παρασκευόπουλου

Νέες κατηγορίες κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος σε σημερινές δηλώσεις του υποστήριξε ότι ο διαβόητος εγκληματίας Χάνιμπαλ Λέκτερ είχε απελευθερωθεί με βάσει τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου...

Με οξύτατες δηλώσεις του που κυμάνθηκαν πάνω από τα 120 ντεσιμπέλ, ο πρώην υπουργός τόνισε ότι έχοντας παρακολουθήσει πρόσφατα σε επανάληψη τη γνωστή ταινία στο Netflix, η αποφυλάκιση του διαβόητου εγκληματία τού κίνησε υποψίες, με αποτέλεσμα να διερευνήσει την υπόθεση.

«Μπορώ να σας πω με βεβαιότητα και με στοιχεία ότι ο Χάνιμπαλ Λέκτερ, αυτός που τρομοκρατούσε και έτρωγε τα θύματα του όπως οι κομμουνιστές, αποφυλακίστηκε με τον νόμο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» είπε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Μετά από έντονες αντιδράσεις από το Μαξίμου, συγκεκριμένα ότι το 1991 που γυρίστηκε Η Σιωπή των Αμνών στην κυβέρνηση ήταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ότι ο Χάνιμπαλ δραπέτευσε και δεν αποφυλακίστηκε και επίσης ότι είναι φανταστικό πρόσωπο, ο πρώην υπουργός ανασκεύασε τις δηλώσεις του, λέγοντας ότι εννοούσε ‘σαν τον νόμο Παρασκευόπουλου’, ενώ στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι παρασύρθηκε από την ένταση της ταινίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :