Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018

Ντυμένος γιαγιά παραμονεύει σε αεροπλάνα ο Γιώργος Αμυράς, προσπαθεί να πείσει τους νέους να γυρίσουν στην Ελλάδα

Δεν παρέμεινε στην θεωρία ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς, σε ό,τι αφορά τις θέσεις του σχετικά με την επιστροφή στη χώρα όσων αποφάσισαν να την εγκαταλείψουν τα τελευταία χρόνια προκειμένου να αναζητήσουν μια καλύτερη τύχη στο εξωτερικό...

Ο 50χρονος πολιτικός, έχει κάνει κράτηση σε δεκάδες εισιτήρια διαφορετικών πτήσεων με προορισμό χώρες εκτός της Ελλάδας και μεταμφιεσμένος σε γιαγιά, τραγουδάει μοιρολόγια της ξενιτιάς, προσφέρει παραδοσιακά φαγητά και ράβει ζακέτες σε νέους οι οποίοι ταξιδεύουν προς τον τόπο στον οποίο σκοπεύουν να εγκατασταθούν.  Στο τέλος, κλαίγοντας και αγκαλιάζοντάς τους, προσπαθεί να τους πείσει να γυρίσουν πίσω, υποσχόμενος ακόμη και δουλειές.

«Εμείς φταίμε που μισό εκατομμύριο συμπατριώτες μας έχουν εγκαταλείψει τη χώρα, εμείς θα τους φέρουμε πίσω, κάνοντας ό,τι χρειαστεί. Αρχικά θέλαμε να μάθουμε να πιλοτάρουμε αεροπλάνα, όμως τελικά κανένας δεν πέρασε τις εξετάσεις, οπότε αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε αυτήν την τακτική. Σύντομα, στη μάχη θα μπει κι ο πρόεδρος, ο οποίος θα παριστάνει ότι πηγαίνει στις ίδιες πόλεις με τους ξενιτεμένους, μήπως και τους αλλάξει γνώμη».

Ήδη, σε όλα τα αεροδρόμια της Ελλάδας έχει δοθεί η περιγραφή του κ. Αμυρά ντυμένου γιαγιά, ενώ σε περίπτωση που τον συναντήσετε την ώρα της πτήσης, παρακαλείστε να ενημερώσετε άμεσα το πλήρωμα.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.)

Δεν υπάρχουν σχόλια :