vorini-gr: Μήνυμα εναντίον των vegan έκρυβε ο βάτραχος που βρέθηκε στη σαλάτα!

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Μήνυμα εναντίον των vegan έκρυβε ο βάτραχος που βρέθηκε στη σαλάτα!

☺Υποψίες ότι τοποθετήθηκε επίτηδες εκεί από ομάδες ακτιβιστών κρεατοφάγων
Περιπλέκεται η υπόθεση της έτοιμης συσκευασμένης σαλάτας που περιείχε έναν βάτραχο και η οποία συζητιέται ευρέως τις τελευταίες ώρες στα κοινωνικά δίκτυα....


Ένα σύνθημα που βρέθηκε στην κοιλιά του βατράχου και περιείχε σαφείς αιχμές εναντίον των ακτιβιστών χορτοφάγων, δημιουργεί υπόνοιες ότι κάποιοι τον τοποθέτησαν εκεί επίτηδες.

Συγκεκριμένα το σύνθημα «Μη στερείτε τις πρασινάδες από τα φυτοφάγα», που ήταν γραμμένο με ανεξίτηλη μπογιά επάνω στον βάτραχο, δημιούργησε στους ειδικούς την υποψία ότι πρόκειται για δράση μιας νεοσυσταθείσας ομάδας αντι-vegan ακτιβιστών που θέλησαν με αυτό τον τρόπο να σταματήσουν το κίνημα που βρίσκει όλο και περισσότερους υποστηρικτές παγκοσμίως.

Σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή, ο προσανατολισμός του συνθήματος υπερ των φυτών, δείχνει ότι πρόκειται για μια ακόμα πιο ακραία τάση του κινήματος που θεωρεί ότι η εχθρότητα των vegan απέναντι στα φυτά αλλά και η υπερεκμετάλλευση των μποστανιών και των κήπων, πρέπει να σταματήσει γιατί στερεί την τροφή απο τα φυτοφάγα ζώα.

Οι εξετάσεις του εργαστηρίου, πάντως, έδειξαν ότι ο συγκεκριμένος βάτραχος είναι πολύ σκληρά εκπαιδευμένος με τεχνικές saolin μοναχών, ώστε να καταφέρει να μην τραυματιστεί από τα κοπίδια που τεμαχίζουν τα μαρούλια και να περάσει αρτιμελής μέσα στη συσκευασία.

Τέλος επάνω στον βάτραχο βρέθηκαν εκτός από όλα τα παραπάνω και ίχνη ανθρώπινου DNA, δείγμα ότι το συγκεκριμένο αμφίβιο φιλήθηκε πολλές φορές προκειμένου να διαπιστωθεί ότι δεν πρόκειται για μεταμορφωμένο πρίγκιπα. Ο αγοραστής της σαλάτας, πάντως, αρνήθηκε ότι προχώρησε σε μια τέτοια πράξη κακοποίησης του ζώου.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια :