Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2019

«Προφητεία» Κουμουτσάκου για εκλογές εντός του… 2019

Επίσης, το «μαντείο» της Πειραιώς «βλέπει» ότι τα Θεοφάνια πέφτουν φέτος στις 6 Ιανουαρίου (!)

Οι σπάνιες μαντικές ικανότητες του Κυριάκου Μητσοτάκη τελικά φαίνεται πως είναι… μεταδοτικές, καθώς εκλογές εντός του 2019 «βλέπει» και ο Γιώργος Κουμουτσάκος...

Τι κι αν εκλογές είναι έτσι κι αλλιώς προγραμματισμένες για τη λήξη της τετραετίας το φετινό φθινόπωρο, ο βουλευτής της ΝΔ εξέφρασε τη «βεβαιότητά» του ότι το 2019 είναι εκλογική χρονιά: «Είναι βέβαιο ότι η χρονιά αυτή είναι χρονιά εκλογική, όχι προεκλογική, εκλογική χρονιά», τόνισε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM».

Και φυσικά επιχειρηματολόγησε κιόλας ώστε να μην του «χρεώσει» κανείς ότι βγάζει ατεκμηρίωτα «συμπεράσματα»: «Αυτό, πρώτα από όλα, προκύπτει από δύο πράγματα: το προβλεπόμενο τέλος της θητείας αυτής της κυβέρνησης, επομένως εκλογές, και προηγουμένως τις ευρωπαϊκές εκλογές. Αυτά προβλέπονται θεσμικά, επομένως το έτος είναι εκλογικό», ανέφερε.

Σε άλλα νέα, τα Θεοφάνια πέφτουν φέτος στις 6 Ιανουαρίου, όπως προκύπτει από τον «χρησμό» του «μαντείου» της Πειραιώς…Δεν υπάρχουν σχόλια :