vorini-gr: Ταινία δράσης βασισμένη στη ζωή του Ρήγα Φεραίου ετοιμάζει το Χόλιγουντ για το 2021

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Ταινία δράσης βασισμένη στη ζωή του Ρήγα Φεραίου ετοιμάζει το Χόλιγουντ για το 2021

Ταινία δράσης με αφορμή τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση που θα βασίζεται στη ζωή του πρωτεργάτη της, Ρήγα Φεραίου, σχεδιάζουν Αμερικανοί παραγωγοί, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας....

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, την επιθυμία του να γυρίσει ταινία με τον Έλληνα επαναστάτη και λόγιο έχει εκφράσει ο σκηνοθέτης της γνωστής σειράς ταινιών The Fast and The Furious, Τζέιμς Γουάν. Η ταινία θα έχει τίτλο «The Fast and the Thourious», από τον ομώνυμο πατριωτικό ύμνο του Ρήγα, τον Θούριο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η ταινία θα διαδραματίζεται στην Τεργέστη του 1797 και θα χαρακτηρίζεται από εντυπωσιακά κυνηγητά με άμαξες στους δρόμους της πόλης μεταξύ του Φεραίου και Οθωμανών που προσπαθούν να τον συλλάβουν.

Η ταινία, η οποία αναμένεται να προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες από την 25η Μαρτίου του 2021, φέρεται να έχει ήδη λάβει την έγκριση της ελληνικής κυβέρνησης και της επιτροπής «Ελλάδα 2021», ενώ τον Έλληνα επαναστάτη και λόγιο αναμένεται να ενσαρκώσει ο δημοφιλής ηθοποιός Βιν Ντίζελ, ο οποίος μάλιστα έχει ξεκινήσει μαθήματα ελληνικών ειδικά για το ρόλο.



Δεν υπάρχουν σχόλια :