vorini-gr: ☺Ομοιώματα του Νίκου Χαρδαλιά θα τοποθετηθούν σε όλα τα διόδια της χώρας ενόψει του Πάσχα

Τρίτη 14 Απριλίου 2020

☺Ομοιώματα του Νίκου Χαρδαλιά θα τοποθετηθούν σε όλα τα διόδια της χώρας ενόψει του Πάσχα

Στην τοποθέτηση ομοιωμάτων του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, σε όλους τους σταθμούς διοδίων της χώρας προχωρά η κυβέρνηση, στο πλαίσιο της αυστηροποίησης των μέτρων ενόψει του Πάσχα...

Σύμφωνα με πηγές του Μαξίμου, από τις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας θα γίνει τοποθέτηση τεράστιων ομοιωμάτων του υφυπουργού από κόντρα πλακέ σε όλους τους σταθμούς αλλά και τις παρακαμπτήριες οδούς της χώρας, με την ελπίδα ότι το αυστηρό του βλέμμα θα αποτρέψει τους κατοίκους των μεγάλων πόλεων να τολμήσουν να πάνε στα χωριά τους.

Η τοποθέτηση των ομοιωμάτων, στα οποία ο υπουργός θα φοράει όλα του τα μπουφάν ταυτόχρονα και θα κοιτάζει τους ενδεχόμενους εκδρομείς με ακόμα πιο βλοσυρό βλέμμα απ’ότι στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, είναι για την κυβέρνηση το μυστικό όπλο που ελπίζει ότι θα αποθαρρύνει τους πολίτες που θα προσπαθήσουν να σπάσουν την καραντίνα.

Σε ό,τι αφορά τον γυναικείο πληθυσμό, επίσης, ελπίζεται ότι η αρρενωπή αυστηρότητα του Νίκου Χαρδαλιά, που πρόσφατα ψηφίστηκε ως ο πιο σέξι υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας της Ε.Ε., θα είναι αρκετή να πείσει τις συντρόφους τον εκδρομέων να ακολουθήσουν αδιαμαρτύρητα τις οδηγίες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :