vorini-gr: Η Johnson & Johnson ανακοίνωσε πως με τη χρήση του εμβολίου της δώρο ένα set σαμπουάν και αφρόλουτρου

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Η Johnson & Johnson ανακοίνωσε πως με τη χρήση του εμβολίου της δώρο ένα set σαμπουάν και αφρόλουτρου

Σε ανακοινώσεις προέβη η εταιρεία Johnson & Johnson μέσω του CEO της George Penthakatharidis, ελληνικής καταγωγής, πως με την χρήση εφάπαξ του εμβολίου της οι εμβολιαζόμενοι θα παίρνουν δώρο ένα set προϊόντων ατομικής φροντίδας..

« Είναι το καλύτερο δώρο για μας που έχουμε πολυμελείς οικογένειες» είπε σε δήλωσή της η κυρία     Νίνα Απλυτοβεδούρη κάτοικος Λιοσίων και συμπλήρωσε: 

«Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε μετράμε ακόμα και το τελευταίο σεντ....το παράδειγμα της Johnson & Johnson πρέπει να το ακολουθήσουν και οι άλλες εταιρίες παραγωγής εμβολίων για να προσελκύουν έτσι τον κόσμο να κάνει το εμβόλιο»

Ωστόσο από πληροφορίες που έχουμε η Astra Zeneca σκοπεύει να κληρώνει καθημερινά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ένα αυτοκίνητο Opel Astra η δε Pfizer προσανατολίζεται στο να παρέχει  δωρεάν ταξίδια αναψυχής ανά την υφήλιο!!

# ----------------------------------
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η εικόνα αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)



text and photo proccesing by takisVorini

Δεν υπάρχουν σχόλια :