vorini-gr: ΦΡΙΚΩΔΙΑ: Παραμορφώθηκε προσπαθώντας να δείξει οργή για τα επεισόδια!

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΦΡΙΚΩΔΙΑ: Παραμορφώθηκε προσπαθώντας να δείξει οργή για τα επεισόδια!

Αγνώριστος έπειτα από την ένεση «σοκαρίνης» (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)

Για να πετύχει την έκφραση αποδοκιμασίας των κουκουλοφόρων,
έκανε διπλή ένεση «σοκαρίνης» (το γνωστό «αντι-botox») και δεν επανήλθε.

Ήθελε όπως όλοι οι άνθρωποι της τηλεόρασης, να δείξει σοκαρισμένος και αηδιασμένος για τα «ανεγκέφαλα ταραχοποιά στοιχεία» που κατέστρεψαν μια υπέροχη «γιορτή διαμαρτυρίας» όπως καθιερώθηκε να αποκαλούν τα πρόσφατα συλλαλητήρια οι τηλεπαρουσιαστές, ακολουθώντας το τελευταίο trend που τους θέλει «επαναστατικότερους των επαναστατών»...

Όμως, είτε λόγω υπερβάλλοντος ζήλου, είτε λόγω των πρόσφατων ενέσεων botox που του είχαν προσδώσει μια αμετάκλητα «παγωμένη» έκφραση, το θύμα, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει διπλή δόση από το σκεύασμα «Σοκαρίνη».

Πρόκειται για το σκεύασμα, που κυκλοφορεί ευρέως στους κύκλους των τηλεπαρουσαστών, καθώς τους βοηθάει να πετύχουν αμέσως το ύφος πόνου, ανησυχίας, συμπόνιας, νουθεσίας και οργισμένης καταγγελίας» που τόσο απαραίτητο είναι για τη δουλειά τους.

Όταν ξεκίνησαν τα επεισόδια, άρχισε να κατακεραυνώνει τις εκδηλώσεις βίας των «ανεγκέφαλων» που «χάλασαν το υπέροχο κλίμα της λαϊκής απόγνωσης». Και τότε ξαφνικά, πήρε μια έντονη έκφραση οργής προσπαθώντας να παθιάσει το κοινό, χωρίς να καταφέρει όμως μετά να ξαναγίνει όπως πριν.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το Σύνταγμα για να μεταφέρει τον άτυχο παρουσιαστή στο Νοσοκομείο, όπου έγιναν προσπάθειες να ξαναβρεί την γοητευτική έκφραση απάθειας στο πρόσωπό του, χωρίς επιτυχία μέχρι στιγμής.

Μέχρι να επιστρέψει στα καθήκοντά του, τον ρόλο του αποθεωτή των διαδηλωτών θα αναλάβει εκ μέρους του καναλιού, η παρουσιάστρια του καιρού.


Δεν υπάρχουν σχόλια :