vorini-gr: 6000 σκελίδες σκόρδο και 3000 μάτια προμηθεύτηκε ο Donald Trump ενόψει της επίσκεψης Μητσοτάκη

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

6000 σκελίδες σκόρδο και 3000 μάτια προμηθεύτηκε ο Donald Trump ενόψει της επίσκεψης Μητσοτάκη

Οριστικοποιήθηκε η επίσημη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ και η συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο Donald Trump στις 7 Ιανουαρίου...


Ωστόσο, τη φορά αυτή, ο πλανητάρχης δεν πρόκειται να υποδεχτεί τον Έλληνα πρωθυπουργό απροετοίμαστος, όπως συνέβη στην προηγούμενη συνάντηση των δύο ανδρών τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Νέα Υόρκη σε εκδήλωση του ΟΗΕ.

Συγκεκριμένα, από το περιβάλλον του Λευκού Οίκου διέρρεαν πως αμέσως μετά το τετ α τετ του κυρίου Τραμπ με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο εκκεντρικός εκατομμυριούχος βρέθηκε αντιμέτωπος με δικαστικές περιπέτειες, έπαθε τροφική δηλητηρίαση, έχασε αρκετά εκατομμύρια από τις επιχειρήσεις του και είδε το μαλλί του να χάνει το χαρακτηριστικό πορτοκαλί του χρώμα.

Πλέον, δεν πρόκειται να την πατήσει σαν αρχάριος, αφού έχει ήδη εξοπλιστεί με έξι χιλιάδες σκελίδες σκόρδο, τρεις χιλιάδες μάτια και μια εικόνα της Παναγίας, ενώ έχει παρακαλέσει γιαγιάδες της Αστόρια να τον ξεματιάζουν καθ' όλη τη διάρκεια του ραντεβού.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται την ημέρα της επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού να κηρυχθεί κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στην πρωτεύουσα των Η.Π.Α, με την επιβολή απαγόρευσης κυκλοφορίας στους πολίτες για λόγους ασφαλείας.

photo:takis Vorini

Δεν υπάρχουν σχόλια :