vorini-gr: ☺Απαγορεύονται και στο σπίτι το κυνήγι και το ψάρεμα διευκρίνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

☺Απαγορεύονται και στο σπίτι το κυνήγι και το ψάρεμα διευκρίνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Σε απαραίτητες διευκρινίσεις προχώρησε αργά χθες το απόγευμα το υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας, σχετικά με τα μέτρα που αφορούν στην απαγόρευση του κυνηγιού και του ψαρέματος λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Χαρδαλιάς απηύθυνε έκκληση προς τους κυνηγούς και τους ψαράδες, εξηγώντας τους πως και οι 2 δραστηριότητες απαγορεύονται ακόμη και εντός των σπιτιών τους. Τις τελευταίες εβδομάδες, δεκάδες ήταν τα ατυχήματα που είχαν προκληθεί λόγω του κυνηγιού σε κλειστούς χώρους, ενώ αρκετοί ήταν και οι ψαράδες που συνέχιζαν την ενασχόλησή τους μέσα στους τέσσερις τοίχους, όπου  υπήρχε νερό ή κάποιο υγρό στοιχείο.

«Σας παρακαλούμε να μην κυνηγάτε και να μην ψαρεύετε πουθενά, ούτε μέσα στα σπίτια σας, καθώς θέτετε σε κίνδυνο τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάντε λίγη υπομονή μέχρι να χαλαρώσουν τα μέτρα», τόνισε ο υφυπουργός, με τους ψαράδες και τους κυνηγούς να μοιάζουν εξοργισμένοι, παρά το γεγονός πως δεν είχαν καταφέρει να πιάσουν τίποτα πέρα από μέλη των οικογενειών τους εδώ και εβδομάδες.

Το site «Κουλούρι» παρακολουθεί την υπόθεση και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.



Δεν υπάρχουν σχόλια :