vorini-gr: ☺Ειδικά εκπαιδευμένα περιστέρια του ΚΚΕ πίσω από τη φωτογράφιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

☺Ειδικά εκπαιδευμένα περιστέρια του ΚΚΕ πίσω από τη φωτογράφιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία

Αποκαλύψεις σύμφωνα με τις οποίες περιστέρι του ΚΚΕ τράβηξε τις επίμαχες φωτογραφίες που εμφανίζουν τον πρωθυπουργό να γευματίζει σε σπίτι βουλευτή στην Ικαρία χωρίς, όπως υποστηρίζεται, τις απαραίτητες προφυλάξεις, είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η επίμαχη φωτογραφία τραβήχτηκε από επίλεκτη μονάδα περιστεριών του ΚΚΕ στο νησί, κάτι που επιβεβαιώθηκε αργότερα σε ανακοίνωση του Περισσού.

«Επιβεβαιώνουμε ότι ο σύντροφος Πιτσούνης του σμήνους «Βλαντίμιρ Ουλιάνωφ» της Ικαρίας τράβηξε την φωτογραφία» αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΚΚΕ. 

♦ (φωτο) Ο σύντροφος Πιτσούνης σε παλαιότερη φωτογραφία 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φωτογραφία από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ικαρία, όπου ακόμα και τα αβάπτιστα μωρά ψηφίζουν ΚΚΕ, προκάλεσε αντιδράσεις στα σόσιαλ μίντια, καθώς αναζωπυρώθηκε για εκατομμυριοστή φορά από την αρχή της πανδημίας η συζήτηση για το πού κολλάει και πού δεν κολλάει ο ιός.

Πρόκειται πάντως για το δεύτερο ατόπημα του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά από φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πριν από λίγο καιρό, στις οποίες ο πρωθυπουργός εμφανίζεται να προπονείται για το Tour De France στο Τατόι, και τη Μαρέβα Μητσοτάκη σε ρόλο καμικάζι.





Δεν υπάρχουν σχόλια :