vorini-gr: "Anna's Anatomy" ... Παιδεία και...ψηφιακές σχολικές φούσκες

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

"Anna's Anatomy" ... Παιδεία και...ψηφιακές σχολικές φούσκες


Από τις αρχές της διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ το πρώτο πράγμα που υποσχέθηκε ήταν η μεγάλες καινοτομίες στο χώρο της παιδείας..


Στις 8 Οκτώβρη του 2010 έτρεχαν σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων με τον πρωθυπουργό "μπροστάρη"- βλέπετε έχουμε πρωθυπουργό Hi-Tech- να παρουσιάσουν στον Μούνδρο της Λήμνου το "ψηφιακό σχολείο"...

...μια ψηφιακή φούσκα την στιγμή που υπήρχαν σχολεία εγκαταλελειμμένα σαν άδεια κουφάρια και μαθητές που έκαναν χιλιόμετρα δρόμου για να αποκτήσουν την στοιχειώδη μάθηση και να βγουν στην κοινωνία ωφέλιμοι και αποδοτικοί και όχι μετανάστες στην Γερμανία και αλλού.




Η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου μπορεί να ζήτησε συγγνώμη από τους μαθητές και τους γονείς για το αλαλούμ με τα σχολικά βιβλία, αλλά μετέφερε τις ευθύνες στο Ελεγκτικό Συνέδριο νομίζοντας έτσι πως αποποιείται των ευθυνών της.

Έτσι θα πάμε μπροστά την Ελλάδα "συντρόφισσα" Άννα και θα.. "μεθύσουμε τον ήλιο";;
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ. Με φωτοτυπίες και άλλα γιατροσόφια παιδεία δεν γίνεται

Όμως τα δικά σας παιδιά έχετε φροντίσει να σπουδάζουν στα καλύτερα πανεπιστήμια και σχολές του εξωτερικού για να γίνουν μια μέρα πολιτικοί και επιστήμονες σαν τα μούτρα σας κυβερνώντας τα παιδιά του απλού λαού που δεν είχαν ,δεν έχουν και δεν θα έχουν ποτέ ίσες ευκαιρίες σε αυτό τον τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :