vorini-gr: Οριστική η απόλυση της καθηγήτριας που έπιασε τον γιο του Πρωθυπουργού να αντιγράφει

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Οριστική η απόλυση της καθηγήτριας που έπιασε τον γιο του Πρωθυπουργού να αντιγράφει

Απολύεται οριστικά με απόφαση του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου του υπουργείου Παιδείας, η καθηγήτρια Ευφροσύνη Μπουλουτά, η οποία συνέλαβε τον γιο του πρωθυπουργού να αντιγράφει. ..

Το έγκλημα συνετελέσθη, το ΚΥΣΔΕ με άνωθεν εντολές (;) εκτέλεσε τη συνάδελφο Ευφροσύνη Μπουλουτά, ρίχνοντας την στον Καιάδα της ανεργίας και της εξαθλίωσης, επειδή είχε το θράσος να συλλάβει τον υιό του πρωθυπουργού να αντιγράφει αναφέρει σε οργισμένη της ανακοίνωση η ΟΙΕΛΕ κάνοντας λόγο για απόφαση που συνιστά συμβόλαιο θανάτου για χιλιάδες ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς. 

Όπως σημειώνει η απόφαση θυσιάζει στο βωμό της αναλγησίας, της αλαζονείας και της αυταρχικότητας του πρωθυπουργού και του αδελφού του, Προέδρου του Κολλεγίου, μια εργαζόμενη, πετώντας την στον Καιάδα της εξαθλίωσης αποδεικνύοντας ότι κάποιοι θεσμοί στη χώρα δεν λαμβάνουν αποφάσεις με βάση τους νόμους, αλλά με βάση το δίκαιο του ισχυρού. 

Καυστική ανακοίνωση εξώδωσε όμως και το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Λειτουργών του Κολλεγίου Αθηνών (ΣΕΛΚΑ) προειδοποιώντας ότι η αυλαία δεν έπεσε ακόμα και ας μην πανηγυρίζουν οι «άρχοντες του σκότους».





Δεν υπάρχουν σχόλια :