vorini-gr: Με τη μύτη οδηγεί πλέον ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου όταν στρίβει τσιγάρο

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Με τη μύτη οδηγεί πλέον ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου όταν στρίβει τσιγάρο

Έναν ιδιαίτερα ευφάνταστο τρόπο φαίνεται πως έχει βρει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, προκειμένου να διατηρεί τον έλεγχο του οχήματός του, ενόσω προετοιμάζει ένα στριφτό τσιγάρο...

Όπως παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο γνωστός ροκάς οδηγεί με τη βοήθεια της μύτης του, αφήνοντας έτσι ελεύθερα τα χέρια του να ασχολούνται με τον καπνό και τα χαρτάκια.

Ο Βασίλης, όπως χαϊδευτικά τον αποκαλούν οι θαυμαστές του παραλείποντας το επώνυμό του, προτιμάει εδώ και χρόνια τον χύμα καπνό και στρίβει μόνος τα τσιγάρα του. «Το άρχισα σε μια προσπάθεια να ελαττώσω το κάπνισμα και από τότε κράτησα τη συνήθεια. Μου αρέσουν οι διαδρομές με το αυτοκίνητο, αλλά το στρίψιμο καθ' οδόν ήταν μέχρι πρότινος πρόβλημα για εμένα. Συνήθως έπρεπε να ετοιμάζω τα τσιγάρα από πριν ή να βάζω όποιον είχα στη θέση συνοδηγού να στρίψει για εμένα» δήλωσε σχετικά.


Το στρίψιμο κατά τη διάρκεια της οδήγησης αποτελούσε πρόβλημα για τον γερόλυκο της ροκ, μέχρι που αποφάσισε να χρησιμοποιήσει εναλλακτικές μεθόδους οδήγησης. Εκμεταλλευόμενος τις δυνατότητες που του δίνει η σωματική του διάπλαση, ο εξηντατριάχρονος τραγουδιστής καταφέρνει πλέον να «κουμαντάρει» το τιμόνι με τη βοήθεια της μύτης του, ενώ παράλληλα απασχολεί τα χέρια του με το στρίψιμο του καπνού μέσα στο χαρτάκι. 

«Η ιδιαίτερή μου μύτη, μου έδωσε τη δυνατότητα να ασχολούμαι και με άλλα πράγματα κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Τώρα πλέον, όχι μόνο μπορώ να στρίβω, αλλά και να επιλέγω σταθμό στο ραδιόφωνο, να καθαρίζω τα τζάμια και να ψάχνω για πεσμένα νομίσματα ανάμεσα στα καθίσματα, όσο τα ρουθούνια μου ελέγχουν το τιμόνι», επισήμανε στη συνέντευξή του ο Β. Παπακωνσταντίνου.

Τέλος, όπως αναφέρουν πληροφορίες του «Κουλουριού» οι αδόκιμες και εναλλακτικές τακτικές του Αρκά τραγουδιστή έχουν οδηγήσει σε... μπελάδες αρκετούς από τους θαυμαστές του που επιλέγουν να τις υιοθετήσουν, μιας και το γεγονός πως κανείς δεν διαθέτει τη μοναδική μύτη του Βασίλη Παπακωνσταντίνου έχει οδηγήσει σε δεκάδες ατυχήματα και πολλά κιλά χαμένου καπνού.

Article: tokoulouri |  επεξεργασμένη εικόνα: takis Vorini


  

Δεν υπάρχουν σχόλια :