vorini-gr: Αποφασισμένος να διατηρήσει τον τίτλο του Mayor του Υπουργείου Υγείας στο foursquare ο Άδωνις Γεωργιάδης

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Αποφασισμένος να διατηρήσει τον τίτλο του Mayor του Υπουργείου Υγείας στο foursquare ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ανένδοτος εμφανίζεται ο Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με τη διατήρηση του τίτλου του «δημάρχου» (mayor) στο υπουργείο υγείας, τον οποίο κατέχει στο foursquare...


Η πρόσφατη μετακίνησή του από τη θέση του αρμόδιου υπουργού για θέματα υγείας σε αυτή του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, στα πλαίσια του κυβερνητικού ανασχηματισμού, έχει επηρεάσει και τη... διαδικτυακή του ζωή και συγκεκριμένα τα στατιστικά του στο δημιφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

Γνωστός λάτρης της τεχνολογίας και των κοινωνικών εφαρμογών, ο πρώην υπουργός είχε σημειωσει τις περισσότερες καταγεγραμμένες παρουσίες (check-ins) στο χώρο του υπουργείου στο λιγότερο από ένα έτος παρουσίας του εκεί,  κατορθώνοντας να «εκθρονίσει» τον κ. Λαέρτη, ιδιοκτήτη του κυλικείου στο ισόγειο του υπουργείου, κερδίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον τίτλο του «δημάρχου»  (mayor) στο foursquare.

Στενοί συνεργάτες του σαρανταδυάχρονου πολιτικού αναφέρουν ότι ο Α. Γεωργιάδης ήταν εξαιρετικά συνεπής στο καθημερινό του check-in, χωρίς παράλληλα να αμελεί τις υπηρεσιακές του υποχρεώσεις στο υπουργείο. «Κάθε πρωί που έφτανε στο γραφείο του, πρώτα θα έκανε check-in και μετά θα παρήγγελνε τον καφέ του. Και αυτό συνέβαινε από την πρώτη κιόλας ημέρα» θυμάται η Νένα, πρόσωπο του επαγγελματικού περιβάλλοντος του πρώην υπουργού για σχεδόν ένα χρόνο.

Ο ανασχηματισμός, στον οποίο προέβη ο Πρωθυπουργός πριν μία εβδομάδα, βρήκε το πάλαι ποτέ πρωτοπαλίκαρο του ΛΑ.Ο.Σ. εκτός υπουργικού συμβουλίου, με τον «συνοδοιπόρο» του, Μάκη Βορίδη να αναλαμβάνει τα ηνία του υπουργείου. Πληροφορίες θέλουν τον Α. Γεωργιάδη να ενοχλείται από την απόφαση του Πρωθυπουργού, εξ ου και η αρχική άρνηση της θέσης του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου. 

Φήμες μάλιστα τον θέλουν να περνά το περασμένο σαββατοκύριακο κοντά στην αγαπημένη του θεία Ευθυμία, άτομο του συγγενικού του περιβάλλοντος που τον φρόντιζε ύστερα από τον χαμό των γονέων του. Στα λιγοστά τηλεφωνήματα που έκανε φαίνεται να ασχολήθηκε αποκλειστικά με την επαύριο της απομακρυνσής του και το πως θα διατηρήσει το «παράσημο του δημάρχου». Η άρνηση του γνωστού πολιτικού να χάσει το mayor badge είναι τέτοια που φέρεται να ισχυρίστηκε ότι θα περνάει κάθε πρωί από το υπουργείο του Μ. Βορίδη μόνο και μόνο για να κάνει check-in.

Δεδομένης της θέσης του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου που πλέον έχει ανατεθεί στον Άδωνι Γεωργιάδη, δεν έχει εκδοθεί ακόμα ανακοίνωση που να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει τις φήμες γύρω από το πρόσωπό του.

Το «Κουλούρι» που παρακολουθεί στενά το λογαριασμό του Α. Γεωργιάδη στο foursquare  θα ενημερώνει το κοινό για τις σχετικές εξελίξεις.


επεξεργασμένη εικόνα: takis Vorini


  

Δεν υπάρχουν σχόλια :