vorini-gr: Αυτοτραυματίστηκε από το «Άγριο Βλέμμα» του, ο Σαμαράς

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Αυτοτραυματίστηκε από το «Άγριο Βλέμμα» του, ο Σαμαράς


Την ώρα που ενόψει της μάχης στο Eurogroup, τέσταρε στον καθρέφτη το «τρομακτικό-ύφος-που-σκοτώνει», παρασύρθηκε και κοίταξε λίγο περισσότερο τον εαυτό του με συνέπεια να τραυματίσει το μάτι του!..

Μπορεί - για ευνόητους λόγους - να μην είναι ευρέως γνωστό, αλλά ο Αντώνης Σαμαράς είναι ένας από τους ελάχιστους «δασκάλους» των μυστικιστικών ανατολικών πολεμικών τεχνών στην Ελλάδα! 

Και μάλιστα έχει εξελίξει σε τέτοιο σημείο την τεχνική του, ώστε καταφέρνει πλέον να ακινητοποιεί και να εξουδετερώνει τους αντιπάλους του, μόνο με τη δύναμη και την «ενέργεια» που εκπέμπει το βλέμμα του!

Πιστεύοντας, λοιπόν, ότι επιτέλους θα του δινόταν η ευκαιρία να θέσει τις ικανότητές του ως οφθαλμο-νίντζα στην υπηρεσία της πατρίδας (να πείσει δηλαδή με το βλέμμα τους ευρωπαίους εταίρους μας να επαναδιαπραγματευθούν το Μνημόνιο), θέλησε να προπονηθεί λίγο και να φρεσκάρει τις γνώσεις του.

Μόνο που, πάνω στον ενθουσιασμό του, δεν φόρεσε την ειδική μάσκα οξυγονοκόλλησης που κρατάει ασφαλείς όσους προπονούνται με τα μάτια. Και καθώς τον παρέσυρε ο ενθουσιασμός του μπροστά στον καθρέφτη, η ενέργεια που έστελνε, επέστρεφε στον ίδιο. 
Με αποτέλεσμα να αποκολληθεί ο αμφιβληστροειδής του! Τόσο ήταν το πάθος του που σχεδόν δεν το κατάλαβε...

Άνθρωποι πάντως μέσα από την κυβέρνηση που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, λένε ότι ο μόνος κατάλληλος να αντικαταστήσει τον Αντώνη Σαμαρά, καθώς είχαν τον ίδιο δάσκαλο και ξέρει κι αυτός να πολεμάει με τα μάτια, είναι ο Ευριπίδης Στυλιανίδης!

Όμως λόγοι κυβερνητικού πρωτοκόλλου, επιβάλλουν να παρευρεθεί στο Eurogroup ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, που μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να κερδίσει αντιπάλους χαμηλότερων κατηγοριών, χρησιμοποιώντας την ενέργεια από την αντανάκλαση του φωτός στα κουμπιά του μπλέιζερ.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)
 του Νίκου Ζαχαριάδη /MoufaNey/protagon

Δεν υπάρχουν σχόλια :