vorini-gr: H Eλλάδα στην Εντατική> "Εργώδη", χαρακτήρισαν οι γιατροί την επέμβαση στον Αντώνη Σαμαρά.

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

H Eλλάδα στην Εντατική> "Εργώδη", χαρακτήρισαν οι γιατροί την επέμβαση στον Αντώνη Σαμαρά.


Με κομμένη την ανάσα η Ελλάδα παρακολουθεί τις πολιτικές-ιατρικές εξελίξεις. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι η χώρα βρίσκεται στην Εντατική, κυριολεκτικά και μεταφορικά. 
Τα δύο κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης...

 ...Σαμαρά-ο ίδιος ο πρωθυπουργός αλλά και ο υπουργός οικονομικών κ. Βασίλης Ράπανος, αδυνατούν σ' αυτή την κολασμένη για τη χώρα συγκυρία, να προσφέρουν όλες τους τις δυνάμεις μια και αμφότεροι διαπιστώνουν ότι η υγεία τους βρίσκεται στα όρια.
Πάντως αξίζει να παρατηρήσουμε την αξιοπρέπεια με την οποία τόσο ο Αντώνης Σαμαράς, όσο και ο Βασίλης Ράπανος, δίνουν τον προσωπικό τους αγώνα. Αν λέγαμε ότι στα χιλιάδες ανώνυμα θύματα του Μνημονίου και της Τρόικας προστέθηκαν και οι δύο κορυφαίοι της κυβέρνησης δεν θα ήταν υπερβολή. 

Η βεβαρημένη κατάσταση της υγείας του Βασίλη Ράπανου κλονίστηκε από την συσσώρευση ενός πρωτοφανούς άγχους καθώς από το τιμόνι της Εθνικής έπρεπε να οδηγήσει το σκάφος σε ασφαλές λιμάνι. 

Το ίδιο συνέβη και με τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος έδωσε την μάχη της ζωής του περιστοιχισμένος από ένα ανεπαρκές και ραδιούργο επιτελείο, το οποίο μόνο άγχος και ανασφάλεια του προσέθετε. 

Αν δεν υπήρχε η Γεωργία, ο φύλακας-άγγελός του, τα πράγματα για τον πρωθυπουργό θα ήταν πολύ πιο δύσκολα. 

Σας αποκαλύπτουμε ότι οι γιατροί του "Αττικόν" χαρακτήρισαν "εργώδη" (επίπονος) την επέμβαση αποδίδοντας με μια λέξη την κρισιμότητα της κατάστασης. Τόσο ο Αντώνης Σαμαράς, όσο και ο Βασίλης Ράπανος-στους οποίους ευχόμαστε εκ βαθέων περαστικά-θα πρέπει να σκεφθούν με ψυχραιμία και να πάρουν τις αποφάσεις τους για το ποιος θα είναι ο πλέον ουσιαστικός τους ρόλος στην διάσωση της πατρίδας... 



Sources of Information:http://kourdistoportocali.com/   - Digital_image_processing_by takis_Vorini_June_2012

  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :